Vasario 8 dieną dvi gimnazijos mokinių mokomosios bendrovės – EkoPeral ir Bioras  – dalyvavo Litexpo vykusios parodos „Studijos 2019“ Lietuvos Junior Achievement startuolių mugėje. Verslūs III g. klasės mokiniai pristatė savo idėjas komisijos nariams ir pardavinėjo kuriamus produktus.

Galime pasidžiaugti, jog startuolis EkoPeral buvo pastebėtas Coca-Cola HBC Lietuva ir laimėjo „Youth Empowered“ geriausios komandos nominaciją. Prizas buvo skirtas už geriausią bendradarbiavimą įmonėje bei puikų verslo plano įgyvendinimą. Komandą sudarė Gabija Skaudickaitė, Austėja Kondrataitė, Nedas Poška ir Gerda Marčiūtė. Tuo metu Bioras buvo įvertintas Lietuvos marketingo asociacijos (LiMA) už geriausią marketingo strategiją. Šis apdovanojimas skirtas už profesionalią konkurentų bei tikslinių vartotojų grupių analizę ir rinkodaros plano įgyvendinimą. Komandą sudarė Sandra Kmitaitė, Greta Sarapinaitė ir Gerda Prakopimaitė.

Abi bendrovės jau nuo vasario 13 dienos taip pat dalyvaus du mėnesius truksiančioje „Futurepreneurs“ startuolių akseleravimo programoje, kurioje kartu su tikrų startuolių įkūrėjais ir investuotojais paskaitų bei dirbtuvių metu tobulins savo verslo modelius. Linkime sėkmės!