Mokslo metai jau įsibėgėjo ir LSMU gimnazijoje šią savaitę buvo daug šurmulio😊 Jau ne pirmą kartą svečiavosi grupė mokinių (41) ir mokytojų (3) iš Olandijos Doreweerd mokyklos! Svečiai lankėsi specialiai jiems organizuotose kūrybinėse dirbtuvėse, kurias vedė dailės mokytoja Jolita Grabliauskaitė, anglų kalbos mokytoja Jolanta Lėgaudaitė. Su tradiciniais lietuviškais patiekalais susipažino technologijų pamokoje, kurią vedė technologijų mokytoja Ilona Murašovienė, anglų kalbos mokytoja Aušra Budrienė ir sveikatos priežiūros specialistė Jurgita Čepelionienė. Taip pat drauge su etikos mokytoja Dalia Kraskauskaite ir anglų kalbos mokytoja Jūrate Radavičiūte diskutavo tema „Human being in the Social Space”. Gamtos mokslų pamokose atliko bandymus, jiems padėjo biologijos mokytojos Simona Drulė, Elena Juotkienė, fizikos mokytoja Eglė Milčė. Svečiai iš Olandijos drauge su LSMU gimnazijos mokiniais rengė projektus ir juos pristatė.

Lietingą antradienio vakarą praleidome šiltai😊LSMU gimnazijos Mokinių Taryba drauge su muzikos mokytoja Giedre Druskiene, šokio mokytoja Egle Glinskiene mokė svečius lietuviškų dainų ir šokių. Trečiadienį lankėmės Vilniuje, Valstybės pažinimo centre, grožėjomės senamiesčiu😊 Kaunas paliko svečiams neišdildomą įspūdį, ypač apsilankymas Nacionaliniame M. K. Čiurlionio muziejuje.
Savaitė buvo kupina šiltų įspūdžių ir gerų emocijų. Jau laukiame kitų susitikimų!😊

Norime nuoširdžiai padėkoti visiems mūsų gimnazijos mokiniams bei jų tėvams, kurie sutiko visą šią savaitę priimti svečius iš Olandijos.