Saulėtą rugsėjo 1-osios rytą LSMU Gimnazija žaismingai pradėjo vienuoliktuosius mokslo metus. "Šiandien istorinė šventė tiems, kas pirmąsyk pravėrė šios gimnazijos duris. Jūsų svajonė jau išsipildė ir esate tarp mūsų puikių, ambicingų mokinių, kuriais didžiuojasi ne tik gimnazija, bet ir Universitetas, Kauno miestas, Lietuva ir Europa,"- taip mažuosius bendruomenės narius - penktokus - sveikino gimnazijos direktorius Arūnas Bučnys, primindamas, kad LSMU gimnazija - tai vieta, kur kiekvienas gali išreikšti save, susirasti daug naujų draugų, būti įvairių kolektyvų, komandų dalimi, iš naujo atrasti save ir įgyvendinti savo svajones.

Kreipdamasis į paskutinį mokyklinį rugsėjį švenčiančius abiturientus direktorius linkėjo kuo geriausios sėkmės bei nepamiršti atsakomybės prieš tėvus, mokytojus, bet svarbiausiai prieš pačius save.

Dėkodamas tėvams už jaučiamą palaikymą ir paramą net sunkiausių išbandymų laikotarpiu gimnazijos direktorius pakvietė ir toliau kartu bendrai spręsti tas problemas, kurios jaudina visus bendruomenės narius.

"Esate viena jauniausių pedagogų bendruomenių Lietuvoje. Neabejotinai vieni profesionaliausių, ambicingiausių ir palaikančių puikius santykius su mokiniais," - sakė gimnazijos direktorius dėkodamas mokytojams už meilę vaikams ir atsidavimą savo profesiniam pašaukimui bei kasdienį sunkų darbą.

Nuoširdžios padėkos už visokeriopą pagalbą gimnazijai buvo skirtos LSMU Rektoriui, šventėje dalyvavusiai MF kanclerei akad. D. Rastenytei, universiteto Senatui, Tarybai, Kauno ligoninės vadovams, mūsų artimiausiems partneriams VA ir VSF bei visai universiteto bendruomenei.

Mokinių, mokytojų, svečių bei tėvelių šypsenos ieškant žaismės kasdienybėje bei kasdieniniuose mažuose dalykuose nuteikė spalvingiems, kupiniems jaudulio, svajonių, stebuklų, juoko ir daugybės nuostabių akimirkų metams...